Hokage Wioski Liścia Naruto Uzumaki Syn Ojca Namikaze Minato Youndaima i Matki Kushina Uzumaki
Okey duszek ty zaczynasz prosze morzesz robić co zechcesz
Kage wioski Lub Hokage danej wioski
tworze trzy klony,atakuje nimi katanami i sie chowam
Hokage Wioski Liścia Naruto Uzumaki Syn Ojca Namikaze Minato Youndaima i Matki Kushina Uzumaki
okey ja tak naprawde zrobilem kawariami i tam utworzyłem 3 klony one poszły i łańcuchami rozwaliły twoje klony a ja ciebie szukam ale jeszcze nieznalazłem
atakuje cie z ukrycia łancuchem
hahaha ja zauważyłem jak prubowałeś mnie zatakować i uniknełem tego i dzieki temu sie ukryłem zrobiłem tam 200 klonów i wszyscy schowaliśmy się pod ziemią
robie 2000 klonów ktore atakuja cie a ja sie chowam
okey jusz mamy problem moje kllony robia katon i razem sie niszcza mamy teraz 1 vs 1 okey i ja robie 5 klonów i tworze do tego grupe psów tropiących które mają cie wytropić i wtedy będe wiedzieć gdzie jesteś
biore 2 karteczki wybuchowe i rzucam w ciebie
ok obroniłem się 2 psami a inne psy zwracaja twoja uwage bo bawia sie zwojami zaten czas pare klonów podeszło do ciebie i zawiazało cie linkami o drezewo nimozesz sie ruszyc a ja sie pytam
Poddajesz się czy Walczysz do końca
cha,cha walcze do końca trudno moze sie rozstaniemy ale walcze
okey odwiazuje cie i gasze wszystkie klony i sie zamyśliłem
ia korzystam z chwili twojej nie uwagi i przywiązuje cie kilkoma linkami podajesz czy walczysz do konca??
Ostatnio edytowany przez duszekxxxx (2009-03-09 13:05:32)
walcze do konca chociaz bym stracił ręce walczył bym nogami lecz gdybym stracił nogi doturlał bym się z branią w zębach a gdy by mi ucieli głowe walczył bym jak by się tylko dało aż do utraty tchu więc mówie
NIGDY SIĘ NIEPODDAM
i tak uciekam paląc mocą kyubiego kore w drzewie, tworze 3 klony i się chowam z tym że moje klony związują cie łańcuchem a ja z myślął o tym co powiedziałem brne naprzód by być dobrym hokage
tworze klony ktore atakują twoje psy tropicielskie a ja cie atakuje rasenganem w plecy
przeciez mnie niema stworzylem iluzje i zniknełem tam tworze klony 1000 i zabija twoje klony